Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Visning: dokumentarfilmen «In Touch» og VR-installasjonen «The Road to Excellence»

February 5, 2019 @ 5:00 pm - 8:00 pm

Rafal Hanzl og Den norske filmskolen inviterer til visninger av Hanzls arbeid som «creative technologist» gjennom det nasjonale Stipendprogram for kunstnerisk utviklingsarbeid. Gjennom sitt stipendiat har Hanzl utforsket mulighetene ny, digital teknologi bringer til den audiovisuelle fortellingen samtidig som han har vært sentral i oppbygging av Filmskolens VFX design utdanning. Les mer om hans arbeid “Ways of expression: the impact of VFX technology on modern storytelling in film and interactive media production” her.

Fra “In Touch”

Hovedverkene Hanzl presenterer på denne visningen er dokumentarfilmen «In Touch» (regi: Pawel Ziemilski) som hadde sin premiere på IDFA november 2018. Hanzl jobbet konseptuelt og bruker visuelle effekter for å løfte regissørens visjon om tilstedeværelse og felleskapsfølelse, ved å bringe sammen slekt og venner fra to adskilte landsbyer — en i Polen og en på Island.

Fra “The Road to Excellence”
FILHARMONIA ŁÓDZKA KONFERENCJA KULTURA 3D
fot.Dariusz Kulesza

I VR installasjonen «The Road to Excellence» bruker Hanzl VR-mediets potensiale til å bringe oss inn i orgelet, for å gi seeren en dypere forståelse av musikken og det unike pipeorgelet ved filhamonien i Lodz i Polen. Installsjonen var et bestillingsverk fra Arthur Rubinstein Philharmonic i Lodz.

 

 

Disse to verkene vil, sammen med hans kritiske refleksjon, danne grunnlag for Hanzls disputas senere i vår.


			

Details

Date:
February 5, 2019
Time:
5:00 pm - 8:00 pm
Event Category:

Organiser

Den norske filmskolen

Venue

Lillehammer Kino
Kirkegata 69
Lillehammer, 2609 Norway
+ Google Map
Website:
https://www.lillehammerkino.no/

Registrations are closed for this event

css.php